Behandeling

Access bars

Unieke drukpunt behandeling gefocust op het hoofd. Een ultieme detox voor lichaam en geest
Behandelingsduur
Circa 60 minuten
Investering
111,-
Pakketprijs
Groepssessie
Unieke drukpunt behandeling gefocust op het hoofd. Een ultieme detox voor lichaam en geest
Access bars
3
/
x

Access bars

Access Bars is van origine de basistechniek binnen de Access Consciousness module. Hoewel Access inmiddels meerdere tools aanbiedt, blijft Access Bars de ultieme kern om mee te starten. Het focust zich op de 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Uniek aan deze energiebanen is dat deze zich op specifieke punten met elkaar verbinden: ook wel de “bars-punten” genoemd. Deze individuele punten staan in relatie met specifieke ideeën, overwegingen gevoelens, gedachten en emoties. Door drukpunt therapie uit te oefenen op individuele punten wordt goede energie in het lichaam op gang gebracht en zo blokkades en andere ongemakken opgelost.

Hoe werkt Access Bars therapie?

Nog voordat de Access Bars sessie start stel ik samen met jou vast waar jouw persoonlijke knelpunten liggen. Elk Bars-punt staat immers in relatie tot een specifieke context zoals controle, creativiteit, tijd & ruimte, veroudering, lichaam, seksualiteit, heling, kalmte etc. Vervolgens neem je plaats op je rug en vraag ik je de ogen te sluiten. Door de juiste Bars-punten in verschillende combinaties licht aan te raken zorg ik er samen met jou voor dat negatieve energie die hier ligt opgeslagen wordt losgelaten en nieuwe, positieve energie weer kan gaan stromen.

Wat kan Access Bars Therapie jou brengen?

Access Bars wordt inmiddels in meer dan 170 landen wereldwijd succesvol toegepast om gezondheid te verbeteren en stress te verdrijven. Tijdens Access Bars ervaart men een gevoel van volledige ontspanning. Het kan voorkomen dat je beelden ontvangt en specifieke sensaties voelt zoals tintelingen, warmte, schokken of rillingen. Het komt ook voor dat de ontvanger in slaap valt en in een diepe vorm van rust raakt. Merkbare effecten na Access Bars zijn onder andere:

  • Stressverlichting
  • Betere nachtrust
  • Meer concentratie en verminderd kans op burn-out
  • Ontnemen van angst- en paniekaanvallen
  • Gewichtsverlies
  • Anti-depressie
  • Vermindering van zwangerschapsklachten
  • Vermindering ADD/ADHD klachten
  • Verlichting bij Epilepsie, Parkinson, hersenbloedingen en/of een pacemaker


Benieuwd naar wat Access Bars jou kan brengen? Ik vertel je graag meer.