Behandeling

Talking to the Chakra's

Een levensveranderende behandeling gefocust op het activeren van het zelfhelend vermogen
Behandelingsduur
Minimaal 60 minuten
Investering
145,- per 1,5 uur Volwassenen. Kinderen a € 85,-
Pakketprijs
Groepssessie
Een levensveranderende behandeling gefocust op het activeren van het zelfhelend vermogen
Talking to the Chakra's
9
/
x

Talking to the Chakra's

Chakra’s vormen de onmisbare energiecentra van het lichaam. Ze staan in verbinding met onze hormonen en organen en zijn daarmee verantwoordelijk voor hoe we ons voelen. Ooit afgevraagd waarom je je depressief voelt, lichamelijk ongemak ervaart of een slaapstoornis hebt? Grote kans dat een van de hormonen niet in balans is. De behandeling Talking to the Chakra’s (TTC) concentreert zich op het balanceren van alle chakra’s en daarmee de hormonen en organen die tot elk individueel energiecentrum in verbinding staat.

Hoe werkt Talking to the Chakra’s

Talking to the Chakra’s is een fysieke en energetische behandeling. Er bestaan in totaal 13 chakra’s waarvan er 7 als hoofdchakra’s worden gezien. Deze zeven chakra’s lopen verticaal over de wervelkolom startend met de wortel-chakra (gelegen aan de basis van de ruggengraat) tot aan de kruin-chakra (gelegen op de kruin van het hoofd). Tijdens de behandeling gebruik ik hands-on en energetische aanrakingen op het lichaam die uitvloeien naar de verschillende chakra’s. Bij een juiste en precieze aanraking krijgt het brein een seintje en communiceert terug naar een eventuele blokkade. Op deze manier vind ik samen met jouw lichaam uit waar de oorzaak van een trauma ligt en lossen we deze samen op totdat deze volledig “released” is. Het lichaam heeft het prachtige vermogen zichzelf te kunnen helen. Door Talking to the Chakra’s werken we met de intelligentie van het lichaam en activeren we de krachtige eigenschap van zelfheling. 


Talking to the Chakra’s: De kracht van zelfheling

TTC is een levens veranderende ervaring raadzaam voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, verschillende onverklaarbare pijnen, depressiviteit en/of het niet zwanger kunnen worden. In tegenstelling tot kundalini therapie focust Talking to the Chakra’s zich niet op energie overdracht, maar juist op het activeren van de liefdevolle energie van het zelfhelend vermogen door middel van aanrakingen. Ik neem je mee op jouw levenspad en stel vast waar er onderweg iets is mis gegaan. De reden voor een trauma wordt doorgaans veroorzaakt door chemische, fysieke of een emotionele oorzaak. Door Talking to the Chakra’s leer ik je aangeven waar een blokkade is ontstaan en met welke hormoon deze in verbinding staat. Door deze te balanceren en de trauma bij de wortel aan te pakken, verdwijnen symptomen die hiermee in verbinding staan en daarmee ook eventuele sub-symptomen. 

Het resultaat van TTC is een gebalanceerd, vol gevoel, minder moeheid en geluk. Clienten ervaren doorgaans dat spanning uit het lichaam verdwijnt en dat hoofdpijn verminderd. Ook klachten als migraine, stijfheid, angst, slapeloosheid en futloosheid verdwijnen. Talking to the Chakra’s heeft al vele clienten drastisch geholpen en daarmee niet alleen privé- maar ook werklevens veranderd. 

Benieuwd naar wat Talking to the Chakra’s jou kan brengen? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer