Methode

Kundalini therapie

Vind jouw Kundalini/ levensenergie. Een verfrissende ervaring waarna je je als herboren zult voelen.
Vind jouw Kundalini/ levensenergie. Een verfrissende ervaring waarna je je als herboren zult voelen.
Kundalini therapie
1
/
x

Kundalini therapie

Waar word jij nu echt blij van?

Kundalini is een van de Sanskriet benamingen van de goddelijke levensenergie die wij allemaal bij ons dragen. Deze krachtige & creatieve energie staat doorgaans op sluimerstand waardoor wij hier slechts beperkt gebruik van maken. En dat terwijl een voortdurende blootstelling kan bijdragen aan het loslaten van spanning en blokkades. Eenmaal geactiveerd ben je in staat om volledig jezelf te zijn.

Vind jouw Kundalini

De maatschappij vraagt veel van ons. Vraag jezelf maar eens af: hoe vaak voel jij gestrest, uitgeput en extreem druk? Externe factoren kunnen ervoor zorgen dat we de connectie met onze creatieve levensenergie verliezen. We gaan over op een soort automatische piloot en verliezen uit het oog wat echt belangrijk is voor onszelf. Als gevolg daarvan raakt deze Kundalini vaak in een lange winterslaap en rolt zich op onderaan de ruggengraat. Het goede nieuws is dat we jouw slapende Kundalini energie met behulp van de juiste technieken weer aan kunnen wakkeren. Ervaring leert dat het heractiveren van deze energie geleidelijk aan dient te gebeuren: het ontwakingsproces kan namelijk gepaard gaan met het voelen van diepgewortelde emotie en soms pijnlijke herinneringen. Eenmaal ontwaakt brengt Kundalini je kracht, groei en nieuwe energie. Het wordt van oudsher omschreven als een prachtig verfrissende ervaring waarna je je als herboren zult voelen.
 

Kundalini Therapie: maak kennis met LEAP

Door middel van het LEAP ontwakingsproces zorg je voor een diepgaande herbedrading in de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel met als einddoel een diepe heling en transformatie. Lees hier meer over Kundalini ontwaking door middel van LEAP therapie en hoe dit jou kan helpen