Behandeling

Cacao-Bliss ceremonie

Maak je klaar voor een bijzonder persoonlijke reis, met een natuurlijk geneesmiddel, voor de ziel
Behandelingsduur
Circa 6 uur
Investering
300,- Inclusief eten aan het eind van de sessie. Voor groepssessies contact Anieta.
Maak je klaar voor een bijzonder persoonlijke reis, met een natuurlijk geneesmiddel, voor de ziel
Cacao-Bliss ceremonie
8
/
x

Cacao-Bliss ceremonie

Maak kennis met een nieuw, natuurlijk geneesmiddel van moeder natuur: Cacao-Bliss is een natuurlijk product gemaakt van rauwe cacao, meer dan 37 soorten kruid, Caapi en Psilocybine. Een krachtig stukje “chocola” dat de poort naar het onderbewustzijn opent en je jouw eigen ziel laat bewandelen. Soms blijft het gewenste helingsproces bij reguliere modules alleen aan de oppervlakte, juist terwijl de bron van de blokkade dieper lijkt te liggen. Een Cacao-Bliss Ceremonie kan helpen om weggestopte ervaringen en/of emoties te herinneringen en deze op een zachte manier aan de oppervlakte te brengen. Een bijzondere, persoonlijke reis die ruimte maakt voor nieuwe inzichten en meer zelfliefde.

Hoe werkt een Cacao-Bliss Ceremonie?

Tijdens een Cacao-Bliss ceremonie eet je in gecontroleerde setting een microdosis Cacao-Bliss chocola. Samen met jou bepaal ik wat je nodig hebt en wat je aankunt. In vergelijking met andere consumeerbare plantmedicatie is Cacao-Bliss een relatief zacht middel en rustig op te bouwen. De Cacao-Bliss Ceremonie bestaat uit mooie en soms ook moeilijke momenten. De unieke ingrediënten mix helpt je herinneringen boven te halen en stelt je in staat deze in verbinding te brengen met de bron, met liefde en eenheid. Een diepgaande ervaring die het hartcentrum opent en ondersteuning biedt bij het maken van keuzes omtrent jouw levenspad. Een Cacao-Bliss Ceremonie kan eenmalig of meerder keren toegepast worden.

Wat kan een Cacao-Bliss Ceremonie jou brengen?

Een Cacao-Bliss Ceremonie opent je hart, laat je dichter tot jezelf te komen om te worden wie je daadwerkelijk bent. Je komt tot nieuwe inzichten en leert belangrijke dingen over jezelf. De Cacao-Bliss Ceremonie brengt onder andere :

  • Gevoel van euforie en heelheid
  • Ontstaan van nieuwe inzichten en visioenen
  • Gevoel van spiritualiteit
  • Ontwaking
  • Opgekropte pijn komt los en maakt ruimte voor krachtige emoties
  • Een betere connectie met jezelf

Zelf ervaren van Cacao-Bliss kan betekenen voor jou? Neem contact op met Mala, ik vertel je er graag meer over.