Behandeling

Truffel ceremonie

Geniet gecontroleerd en veilig van een kleurrijke en filosofische bewustzijnstoestand
Behandelingsduur
Circa 6 uur
Investering
300,- Inclusief eten aan het eind van de sessie. Voor groepssessies contact Anieta.
Pakketprijs
Groepssessie
Geniet gecontroleerd en veilig van een kleurrijke en filosofische bewustzijnstoestand
Truffel ceremonie
10
/
x

Truffel ceremonie

Magic Truffels, ook wel sclerotia, staat bekend als een van de meest bijzondere psychedelica ter wereld. Deze paddenstoel is het natuurlijke bijproduct van de welbekende psychedelische paddo. In tegenstelling tot reguliere paddenstoelen groeit dit krachtige natuurproduct onder de grond. Hier groeit het organisme sclerotia schimmels die de paddo boven de grond beschermt tegen kou, droogte en hitte. Het gebruik van magische truffels en het uitvoeren van een Magic Truffel Ceremonie is in Nederland legaal: het bijproduct van de illegale paddo’s bevat namelijk geen aantoonbaar schadelijke stoffen en kan daarom in alle veiligheid (gecontroleerd) gebruikt worden.

Hoe werkt een Magic Truffel Ceremonie?

Voor de start van een Magic Truffel Ceremonie is het van belang dat je je volledig op je gemak voelt. Samen zorgen we ervoor dat de omgeving en omstandigheden helemaal zijn zoals jij deze graag hebt. Negatieve emoties en gevoelens kunnen door het gebruik van truffels intenser wordt ervaren. Het is daarom belangrijk dat je je fijn en rustig voelt. Voor een intensere beleving van de Magic Truffel Ceremonie raad ik aan om een lege maag te hebben. Een volle maag kan namelijk zorgen voor een langzamere werking en minder effect. Samen bepalen we welke dosering voor jou het gewenste effect zal geven. Ongeveer een half uur tot drie kwartier na inname begin je bijzondere effecten van het psychedelische bestanddeel psilocybine te voelen. Dit stofje zorgt voor een kleurrijke en filosofische bewustzijnstoestand die zo’n 4 tot 6 uur duurt.

Wat kan een Magic Truffel Ceremonie jou brengen?

Mala’s Magic Truffel Ceremonie is een bijzondere plantmedicijn reis die iedere keer anders wordt ervaren. Gedurende de ceremonie begeleid ik je kundig en stel jouw veiligheid te allen tijde centraal. Door microdoseren zorg ik ervoor dat de gebruiker geen intense hallucinaties beleefd, maar wel van de gunstige lichamelijke effecten kan genieten. Dit zijn effecten zoals:

  • Intensere beleving van emoties
  • Intensere kleurbeleving
  • Levendige ervaring van muziek en beeld
  • Gevoel van euforie (dit gaat soms gepaard met veel lachen)
  • Contente gevoelens
  • Luidruchtige en frustrerende triggers lossen zich op
  • Stressvermindering
  • Gevoel van helderheid & zekerheid


Benieuwd geworden naar een Magic Truffel Ceremonie? Neem contact op om jouw sessie te boeken.