Methode

Access consiousness

Word compleet zelfbewust en krijg meer mentale ruimte om te creëren wat voor jou van belang is.
Word compleet zelfbewust en krijg meer mentale ruimte om te creëren wat voor jou van belang is.
Access consiousness
3
/
x

Access consiousness

Met een sterke mentaliteit verzet de mens bergen, maar vaak vergeten wij onszelf te vertrouwen en meten ons liever af aan derden. En dat juist terwijl door volledig zelfbewust zijn werkelijk alles mogelijk is. Access Consciousness is de verzamelnaam van hulpmiddelen en technieken die jou kunnen helpen om jezelf beter te leren kennen en volledig in te zien wat de wereld om je heen kan bieden. Access stelt je in staat om alles te bereiken dat je wilt en het doel bepaal jij zelf. Het is de ultieme vorm van zelf hulp aangezien Access Consciousness toegepast kan worden door iedereen, op ieder tijdstip van de dag en zonder hulp van derden. De theorie is gebaseerd op het geloof dat je zelf als geen ander weet wat goed is voor je, dat jouw keuze nooit een foute is en dat de potentie om te bereiken wat je wilt gepaard gaat met volledig zelfbewust zijn.

Wanneer kan Access Consciousness helpen?

Ben jij op zoek naar verandering in welke vorm dan ook, maar heb je het gevoel dat jouw persoonlijke ontwikkeling op “pauze” staat? Lijkt iedere weg die je bewandeld een dood eind te hebben? Access Consciousness biedt uitkomt voor iedereen die vast lijkt te zitten en waar andere modules niet het juiste effect hebben (gehad). Acces focust zich niet op theorie en het veranderen van cognitieve functies, maar juist op het verlichten van een dieper liggende laag energie die in jouw voordeel kan werken. Door Access Consciousness blijft er meer mentale ruimte over om te creëren wat voor jou van belang is. Het voelt letterlijk als een hap frisse lucht.

Mala’s technieken van Access Consciousness?

Binnen Access Consciousness bestaan verschillende behandel technieken waarvan Mala er gespecialiseerd is in drie:

Access Bars
Unieke drukpunt behandeling gefocust op het hoofd die zorgt voor een ultieme detox voor lichaam en geest. Lees meer >

Access Energetische Facelift
Een prachtige, natuurlijke manier om jouw gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering om te keren. Lees meer >

Access Body Process
Een hands-on lichaamsbehandeling gefocust op verplaatsen van energie met als einddoel de kracht vinden om te helen. Lees meer >

Traditioneel bij Access Consciousness is dat er geen gekaderd behandelplan bestaat. Door middel van drie verschillende technieken help ik je inzien welke talloze mogelijkheden er bestaan en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met wat voor jou belangrijk is.

Aan jou de vraag wat goed voelt en waar jij je op wilt focussen. Waar ben jij naar op zoek? Welke elementen wil je toevoegen aan jouw levenspad? Jij bepaalt het start punt!