Methode

Trauma healing

Maak in veilige setting kennis met natuurlijke vormen van trauma therapie.
Maak in veilige setting kennis met natuurlijke vormen van trauma therapie.
Trauma healing
5
/
x

Trauma healing

Een traumatische ervaring kan je leven volledig ontregelen. Veilige aannames over jouw omgeving gaan in rook op en er ontstaat een emotionele splitsing tussen lichaam en geest. Als gevolg komen emoties en handelingen vaak niet meer overeen en de verwerking hiervan kost tijd. Trauma wordt namelijk opgeslagen in ons onderbewustzijn en de effecten hiervan kunnen nog jaren door sluimeren. Er bestaan verschillende vormen van trauma therapie waarvan sommigen beter werken dan anderen. Een van de meest effectieve vormen is plantmedicijn therapie. Deze vorm van trauma therapie kan soms veel dieper werken dan de welbekende westerse therapie vormen. Zo laat ervaring zien dat een plant medicijn reis gelijk kan staan aan járen trauma therapie. Plantmedicijn kan ervoor zorgen dat bepaalde hersengebieden beter met elkaar kunnen communiceren waardoor diepgewortelde ervaringen beter losgelaten kunnen worden. Dit kan een confronterende ervaring zijn, daarom is het belangrijk hierbij dat je een kundige facilitator hebt die je kunt vertrouwen en in alle veiligheid begeleidt.

Mala’s Trauma Therapie: jij ben de baas

Bij Mala’s vorm van trauma therapie zorg ik dat jij aan het roer staat en gaan we samen stap voor stap te werk. Ons brein is in staat om vervelende gebeurtenissen op den duur te vergeten, maar ons lichaam helaas niet. Trauma wordt opgeslagen in ons celgeheugen en kan daarom dagelijks invloed uitoefenen op ons doen en laten. Soms zit dit zo diep dat we zelf niet weten waar de spanning vandaan komt. Ik laat behandelmethodes afhangen van waar jij behoefte aan hebt en ben transparant in wat je staat te wachten.

Vormen van Trauma Therapie

Trauma therapie in de vorm van plantmedicijn kan ervoor zorgen dat de ontvanger meer energie ervaart en een beter concentratievermogen krijgt. Ook kan er helderder worden nagedacht en neemt het probleemoplossend vermogen toe. Over het algemeen krijgt men een positievere stemming en kun je een emotionelere connectie voelen met mensen om je heen. Mala biedt de volgende vormen van Trauma Therapie aan:

Cacao-Bliss Ceremonie

Een krachtig stukje chocola brengt een bijzondere, persoonlijke reis die ruimte maakt voor nieuwe inzichten en meer zelfliefde. Lees meer >

Rapé Ceremonie

Verruim je geest en zuiver het hoofd waardoor je komt tot nieuwe inzichten en inspirerende verbanden zult leggen.
Lees meer >

Truffel Ceremonie

Een van de meest bijzondere psychedelische plantmedicijnreizen: geniet gecontroleerd en veilig van een kleurrijke en filosofische bewustzijnstoestand.
Lees meer >

Body Remember Trauma Therapie

Leer spanningen los te laten en breng jouw lichaam terug naar de oorspronkelijke staat van kalmte, ontspanning en balans. Lees meer >

Niet zeker wat het beste bij je past? Maak een afspraak voor een intake en ik vertel je graag meer over Mala’s Trauma Therapie modules en welke het best bij jouw wensen aansluit.