Behandeling

Guasha

Eeuwenoude vorm van therapie, gericht op pure verlichting en op verruiming van lichaam en geest
Behandelingsduur
Circa 45 minuten
Investering
75,-
Eeuwenoude vorm van therapie, gericht op pure verlichting en op verruiming van lichaam en geest
Guasha
2
/
x

Guasha

Letterlijk vertaald betekent Guasha “Het schrapen van ophopingen”, ook wel geblokkeerde energie genoemd. Door middel van de eeuwenoude Guasha Therapie kan ik ervoor zorgen dat deze blokkades vrij komen en door middel van doorbloeding worden afgevoerd.

Hoe werkt Guasha Therapie?

Tijdens Guasha Therapie stel ik vast waar de geblokkeerde energie vast zit en laat ik je plaats nemen op een stoel of bank. Vervolgens breng ik olie aan op de huid om de huid te beschermen en eventuele pijn tijdens de behandeling te verminderen. Met een speciale steen van Jade schraap ik dan over de huid waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en onzichtbare blokkades zichtbaar kunnen worden op de huid. Het schraap proces maakt afvalstoffen vrij die zich in de loop der tijd hebben vast gezet in bindweefsel, spieren of gewrichten. Het loskomen van deze afvalstoffen kan resulteren in huidverkleuring in de kleuren roze, rood, paars, blauw en soms zelfs zwart. Deze verkleuringen verdwijnen naar verwachting tussen 3 en 6 dagen. Het komt ook voor dat er geen kleurverschil te zien is ook al is het vrijkomen van de afvalstoffen wel in werking gezet. Zo wordt alle negatieve energie en vastzittende afvalstoffen geleidelijk naar de oppervlakte gewerkt en opgeruimd. Wat overblijft is pure verlichting en een verruimd lichaam en geest.


Wat kan Guasha Therapie jou brengen?

Veel mensen vragen naar de directe resultaten van Guasha Therapie en zoals bij iedere behandeling zijn de merkbare effecten verschillend voor iedere ontvanger. Enkele voorbeelden: een Guasha behandeling stimuleert onder andere jouw immuunsysteem en zorgt voor ontgifting en ontzuring. Ook bevorderd het de bloedsomloop, zorgt ervoor dat blokkades en pijn verdwijnen, de functies en organen beter gereguleerd worden en de ontvanger zich gerevitaliseerd voelt. Het kan uitkomst bieden bij stress, moeheid en burn-outs en geneest indirect talloze, soms chronische, stoornissen en klachten. Guasha Therapie zorgt voor eveneens ontspanning en bevorderd helderheid van geest. Ook brengt het emoties in balans. Kenmerkend aan deze therapie is de hoge genezingsscore. Deze behandeling kan ook preventief worden ingezet.

Benieuwd naar wat Guasha jou kan brengen? Neem contact met me op.