Behandeling

Energetische facelift

Een prachtige natuurlijke manier om jouw gezicht te verjongen en tekenen van veroudering om te keren
Behandelingsduur
Circa 60 minuten
Investering
75,-
Een prachtige natuurlijke manier om jouw gezicht te verjongen en tekenen van veroudering om te keren
Energetische facelift
4
/
x

Energetische facelift

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Zie je er moe uit of zie je tekenen van ouderdom? Wellicht zijn er wallen zichtbaar en toont jouw huid uitputtingsverschijnselen. Veel mensen realiseren zich niet hoe veel spanning er zich in de loop der jaren in het gezicht kan verzamelen. De jaren tekenen soms een gezicht, maar met de juiste tools en mindset kun je jouw aangezicht transformeren. Een energetische facelift is een pure vorm van verzorging en zorgt ervoor dat het gezicht ontspant. Diepgaand en helend voor het gehele lichaam. Door zachte en gecontroleerde aanrakingen helpt een energetische facelift om de natuurlijke helingskracht van jouw lichaam te activeren en zo het lichaam te verjongen. Nadat we de oordelende factoren verdrijven blijf je over met een open blik en een fris aangezicht. Je staat versteld van de resultaten.

Hoe werkt een energetische facelift?

Voor een energetische facelift behandeling neem je plaats op je rug. Het doel van de behandeling is het restaureren van de juiste cellen waardoor jouw lichaam herstelt, verlevendigt en verjongt. Als facilitator gebruik ik zachte en kalmerende aanrakingen op jouw gezicht, nek en lichaam en activeer tot wel 32 verschillende soorten energie. Deze energieën hebben effect op de huid en de onderliggende oorzaken van veroudering. Ik geef je de gelegenheid om alle stress, oordelen en andere beperkingen die zich hebben opgehoopt in het gezicht, de borst en de rest van het lichaam los te laten en te transformeren naar de beste versie van jezelf.

Wat kan een energetische facelift jou brengen?

Na een energetische facelift voel je je verlicht van eventuele stress, de oordelen van anderen en beperkende energieën die zich in de loop der jaren in jouw gezicht, borst en lichaam hebben ingebed. Een energetische facelift draagt bij aan:

  • Minder klachten omtrent de overgang
  • Een gebalanceerde hormoonhuishouding,
  • Minder concentratieproblemen
  • Een beter gezichtsvermogen
  • Verminderen van haaruitval
  • Betere beweeglijkheid
  • Het verhelpen van slaapstoornissen


Zelf een energetische facelift ervaren? Neem contact op met Mala.