Over Anieta

Welkom bij Mala. Ik ben Anieta: jouw holistisch therapeut met persoonlijke aandacht. Ik weet als geen ander hoe het is om balans te verliezen en met de handen in het haar te zoeken naar oplossingen. Ik heb persoonlijke ervaring met moeilijke tijden en de zoektocht naar heling door middel van verschillende vormen van zorg. Het was een tijd waaraan ik veel heb gehad en waarin ik veel heb geleerd, maar na het afronden was echter de grote kwestie: “hoe nu verder?”. De vraag waarom ik mijzelf soms zo rot voelde was namelijk wel beantwoord, maar het echte oplossen van dit probleem bleef uit. Al vrij snel hierna kwam ik aanraking met Reiki en de leer van het holisme. Een geweldige keuze, want deze vorm van geneeskunde leent zich uitermate voor zelfregulatie en dat was precies waar ik naar op zoek was: mijzelf verder helpen. De reis naar mentale gezondheid was voor mij een openbaring. Nog nooit eerder voelde ik me zo begrepen, ik leerde nieuwe kanten van mijzelf kennen en werd na jaren eindelijk weer echt Anieta.
 
Na deze wonderlijke ervaring bleef ik over als een heel mens met passie om anderen te helpen. Want wat ik via holistische therapie heb ervaren, dat willen anderen ongetwijfeld ook. Inmiddels ben ik erkend Holistisch Therapeut en heb ik tientallen opleidingen en cursussen behaald om jou de beste holistische zorg te bieden. Zo heb ik mijn Holistisch Therapeut opleiding afgerond. Verder heb ik als aanvulling hierop Reiki 1, 2 & Reiki Master behaald, heb ik intensieve opleiding bij het Mei Mei instituut gevolgd en diverse certificaten behaald omtrent de specifieke behandelingen die ik onder Mala aanbied.
 
De praktijknaam Mala is een ode aan mijn zus. Vlak voor zij stierf gaf zij mij een bijzonder onbaatzuchtige taak welke ik tot de dag van vandaag met liefde uitvoer. Het goed doen voor anderen is voor mij die dag écht begonnen en voer ik ook uit door middel van mijn therapieën en behandelmethodes. Ik weet hoe diepe dalen eruit zien en heb geleerd: in het diepste dal schuilt de meest waardevolle les.
 
Voel jij je niet begrepen, heb je al veel geneesmethodes zonder succes geprobeerd of ben je op zoek naar preventieve zorg? Ik dicht het gat tussen reguliere geneeskunde en onverklaarbare kwalen. Ik hoor graag meer over jou en waar jij aan wilt werken.

Tot snel,
Anieta

  • Belangrijke kanttekening: Holistische Therapie is een prachtige aanvulling op reguliere gezondheidszorg. Er zit een groot gat tussen het bewonderingswaardige werk van artsen en onverklaarbare kwaaltjes waar veel mensen mee kampen. Zorg vanuit de holistische overtuiging kan de brug naar nieuwe inzichten vormen. Holisme is complementair aan reguliere geneeskunde maar mag nooit als vervanging worden gebruikt.

Benieuwd welke methode het beste is voor jou?

Op de site staat algemene informatie over de verschillende methodes. Als je specifieke informatie wenst, met betrekking tot jezelf. Leg dan contact met me. Ik zal je van de juiste informatie voorzien.
Rode bloem