Behandeling

Access body process

Een hands-on lichaams-behandeling verplaatst energie, met als einddoel kracht vinden om te helen
Behandelingsduur
Circa 60 minuten
Investering
100,-
Een hands-on lichaams-behandeling verplaatst energie, met als einddoel kracht vinden om te helen
Access body process
5
/
x

Access body process

Heb je lijf lief! Door Access Body Process leer je de manier waarop jij je verhoudt tot je lichaam en daarmee alles in je leven op een goede manier te veranderen. Ons lichaam beschikt over de prachtige eigenschap zichzelf te kunnen genezen. Dit zien we bijvoorbeeld als we ziek zijn of we een wondje hebben opgelopen: ons lichaam is in staat zichzelf te helen en doet er alles aan om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Deze eigenschap stopt niet alleen bij fysieke pijn, maar kan ook ingezet worden bij emotionele klachten. Tijdens Access Body Process ontdek je de kracht van perspectief en hoe het veranderen hiervan jou energie kan geven tot helen.


Hoe werkt Access Body Process?

Binnen Access Consciousness bestaan honderden lichaamsprocessen die fysiek op specifieke plekken op het lichaam gegeven kunnen worden. Tijdens Access Body Process focussen we ons op het gehele lichaam. Tijdens Body Process oefen ik druk uit op verschillende plekken van het lichaam en vraag ik je energie te verplaatsen naar deze punten. De verplaatsing van energie naar deze verschillende punten draagt bij aan herstel en brengt het gehele lichaam terug naar de oorspronkelijke functies. Zo stimuleren we de heling van het systeem en kan de algehele levensduur van de ontvanger bevorderd worden.

Wat kan Access Body Process jou brengen?

Op zoek naar een aanvulling op reguliere zorg? Access Body Process biedt uitkomst als je op zoek bent naar een alternatieve vorm van genezing. In ons lichaam huist ongekende kracht tot bewustzijn en verandering. Door Access Body Process leer je vertrouwen op je lichaam en daarmee jouw natuurlijke vermogen jezelf te genezen. Start met je lichaam, met jezelf en verander daarmee jouw wereld.

Access Body Process zorgt voor:

  • Traumaverwerking
  • Herstel van gezichtsvermogen
  • (Negatieve) patronen worden doorbroken
  • Het immuunsysteem wordt versterkt
  • Ontgifting van het systeem
  • Meer balans in het lichaam
  • Effecten van straling reduceren
  • Vernieuwen van belangrijke cellen


Neem vandaag contact met mij op om jouw Body Access Process te boeken.