Behandeling

Reiki/Tao healing

Genereer meer transformatie in minder tijd door de combinatie van energie, geest, lichaam én ziel
Behandelingsduur
60 minuten
Investering
75,- Er is ook de mogelijkheid voor een 'behandeling op afstand' a € 50,-
Genereer meer transformatie in minder tijd door de combinatie van energie, geest, lichaam én ziel
Reiki/Tao healing
7
/
x

Reiki/Tao healing

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze en maakt gebruik van de universele levensenergie om ons heen: ook wel bekend als Rei en Ki. We zien Rei en Ki terug in alle organismen en kan ingezet worden om blokkades op te heffen en verlichting of ontspanning te geven. Een Reiki behandelaar beschikt over onbegrensde levensenergie en kan deze openstellen voor anderen. Zo heeft de ontvanger toegang tot een krachtige energiebron die als natuurlijke geneeswijze ingezet kan worden. Een reiki behandeling focust zich op een betere stroming van deze energie waardoor ziekte en klachten minder worden. Waar Reiki werkt op het fysieke, mentale en energetische vlak, focust Tao Hands zich op zielsniveau. Daarom biedt Tao Hands de perfecte ondersteuning bij de Reiki zelfontwikkeling en zorgt ervoor dat je nog betere resultaten boekt. Tao Hands kan altijd als individuele module gebruikt worden maar vormt een prachtige aanvulling op een Reiki behandeling. Zo krijgt de ontvanger namelijk het volledige pakket.


Hoe werkt een Reiki behandeling in combinatie met Tao Hands?

Alvorens de Reiki behandeling start, stellen we vast welke klachten we willen behandelen. Tijdens een reiki behandeling plaats ik mijn handen op diverse plekken van het lichaam waardoor er verplaatsing van energie plaats vindt. Overigens is het ook mogelijk om een Reiki behandeling te ondergaan zonder dat er aanraking nodig is. Energie kan namelijk ook over stromen door handen een paar centimeter boven het lichaam te houden. Tijdens een Tao Hands Healing maak ik geen gebruik van aanrakingen, maar stel ik mij voor jou open als kanaal. Vervolgens brengen we het hart, de geest en de ziel op één lijn en ontvang jij precies datgene wat voor jou van belang is. De zielenwereld biedt jou als ontvanger altijd hetgeen je op dat moment nodig hebt.

Wat kan een reiki behandeling en Tao Hands jou brengen?

Door middel van een reiki behandeling in combinatie met Tao healing creëren we een sterke transformatie in kortere tijd. Deze module werkt niet alleen voor transformatie bij jezelf, maar ook bij jouw dierbaren, eventuele huisdieren en anderen.

De combinatie Reiki en Tao biedt brengt de ontvanger onder meer:

  • Verlichting van chronische ziekte
  • Betere financiën
  • Minder stress
  • Duidelijkheid bij zakelijke uitdagingen
  • Betere emotionele balans


Benieuwd naar een Reiki behandeling met Tao hands? Boek vandaag jouw afspraak met Anieta.