Methode

Holistische therapie

Heel vanuit de kern: deze alternatieve geneeswijze focust op jouw innerlijke kracht.
Heel vanuit de kern: deze alternatieve geneeswijze focust op jouw innerlijke kracht.
Holistische therapie
4
/
x

Holistische therapie

Vormen lichamelijke of geestelijke klachten voor jou een beperking en wil je weer genieten van jouw leven? Heb je veel reguliere vormen van zorg al uitgeprobeerd, maar blijft het verhelpen van jouw klachten uit? Dit is helaas een herkenbaar probleem binnen onze maatschappij. Je voelt je vaak niet gehoord en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. De alternatieve geneeswijze die gebruikt wordt binnen holistische therapie focust zich op jouw innerlijke kracht, genereert rust en heelt vanuit de kern. Een prachtige uitkomst als je op zoek bent naar een effectievere manier van genezing met als direct gevolg meer levensgeluk.

Verminder klachten met Holistische Therapie

Het woord “Holisme” stamt af van het Griekse woord “holos” dat heelheid betekent. Hier kijken we naar jou als geheel en richten we ons op de oorzaak van de klacht en niet het gevolg. Holistische therapie richt zich op de geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak van lichamelijke klachten. Verbinding staat centraal en met behulp van verschillende modules stimuleren we zelfheling en restaureren we energie.

Holistische Therapie modules

Uit ervaring weet ik dat de oorzaak van klachten vaak niet direct aanwijsbaar is. Zo kan een lichamelijke klacht een emotionele of energetische oorzaak hebben en andersom. Bij holistische therapie ga ik samen met jou op zoek naar eventuele blokkades die groei en heling blokkeren en zorgen we ervoor dat op deze plekken de juiste energie weer in beweging komt. Binnen holistische therapie bied ik de volgende modules aan die kunnen helpen bij pijnbestrijding en klachtverlichting:

Klankschaal massage

Een unieke vorm van ontspanning: massage van binnenuit het lichaam. Geniet van harmonische klanken en voel je lichaam en geest ontspannen.
Lees meer >

Reiki behandeling & Tao Hands

Genereer meer transformatie in minder tijd door de combinatie van energie, geest, lichaam én ziel.
Lees meer >

Wil je meer weten over deze vormen van Holistische Therapie? Anieta vertelt je graag meer over deze modules en welke het best bij jouw wensen aansluit.