Methode

Guasha therapie

Ontdek de krachtige combinatie van ontspanningstherapie, massage en ontgifting.
Ontdek de krachtige combinatie van ontspanningstherapie, massage en ontgifting.
Guasha therapie
2
/
x

Guasha therapie

Guasha, ook wel Regeneratie Therapie genoemd, komt oorspronkelijk uit China en werd in 1996 in Nederland geïntroduceerd door Drs MeiMei Yu. Zij is van origine therapeute en lerares en inmiddels bekend als Chinese Guasha Master. De eeuwenoude Guasha therapie wordt al sinds jaar en dag toegepast in China en focust zich op het verwijderen van opgeslagen afvalstoffen en het stimuleren van een betere doorstroming van bloed en energie. Dit wordt gedaan door middel van het aanbrengen van een kruidenolie op verschillende plekken van het lichaam. Vervolgens wordt met behulp van een jadesteen in specifieke vorm over de huid geschraapt. Het is een krachtige combinatie van ontspanningstherapie, massage, acupunctuur, moxa, ontgifting en reflexzonetherapie. Ook vindt er lymfdrainage plaats.

Wanneer kan Guasha helpen?

Guasha kan uitkomst bieden bij uiteenlopende klachten maar focust zich voornamelijk op het algehele energieniveau. Guasha kan onder andere helpen bij:
-    Algemene pijnklachten zoals gewrichtspijn, blessures, chronische bewegingsproblemen en zenuwpijn
-    Chronische moeheid, stress, depressie, slaapstoornissen en burn-out
-    Concentratieproblemen en geheugenstoornissen
-    Regeneratie, verjonging en levensverlenging
-    Chronische ontstekingen door (ernstige) ziekten
-    Allergieën en huidziekten
-    Preventie en zelfhulp

Mala’s Guasha behandeling?

Anno 2022 wordt er veel van ons gevraagd. Ben je uit balans en ervaar je veel innerlijke onrust? Dan kan Guasha Therapie uitkomst bieden. Sinds 1996 heeft Drs MeiMei Yu de kunst van Guasha Therapie geperfectioneerd en bracht na veldonderzoek in onder andere Brazilië de behandelingsvorm naar Nederland. Dankzij haar kennis van de cultuur en taal heeft MeiMei de behandelingsvorm in alle volledigheid beschikbaar gemaakt voor Nederlandse therapeuten en maakt dat ook ik deze effectieve behandeling kan aanbieden. Als ervaren holistisch therapeut ben ik gecertificeerd in deze unieke techniek en kan ik jou door middel van Guasha helpen om tot ultieme verlichting te komen.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Vind hier meer over Mala Guasha Therapie en hoe ik jou kan helpen.