Behandeling

Klankschaal

Even aandacht voor jou! Laat wondermooie klanken resoneren door je lichaam, ervaar diepe ontspanning
Behandelingsduur
Circa 60 minuten
Investering
75,-
Even aandacht voor jou! Laat wondermooie klanken resoneren door je lichaam, ervaar diepe ontspanning
Klankschaal
6
/
x

Klankschaal

Ervaar pure ontspanning en breng jezelf in het hier en nu. Tijdens een klankschaal massage ervaar je de resonantie van klank van top tot teen. Ons lichaam bestaat voor het merendeel uit water: een perfecte geleider voor trillingen. Klankschaal massage komt oorspronkelijk uit Tibet: daar gebruiken monniken al sinds jaar en dag de trillingen van klankschalen als natuurgenezing. Met een slagstok wordt zachtjes tegen een traditionele klankschaal geslagen om trillingen en gongmeditatie op te wekken. Ook wordt er met de slagstok rondjes gedraaid rondom de binnen- en/of buitenkant van de schaal om alternatieve klanken te generen. Elke slag wordt doordacht en met liefde uitgevoerd. Door het aanslaan ontstaan trillingen die zich door het hele lichaam verspreiden. De resonantie van de klanken hebben een masserende en ontspannende werking. Omdat het lichaam van binnenuit gemasseerd wordt komen zaken als pijn, stress en andere problemen beter los en kom je volledig in verbinding met je lichaam. Vooral voor mensen die veel stress, pijn en andere problemen ervaren kan klankschaal massage uitkomst bieden.

Hoe werkt een klankschaal massage?

In tegenstelling tot “reguliere” massage houd je bij klankschaal massage je kleding aan. Ik laat je plaats nemen op een massage tafel en plaats klankschalen op en rondom je lichaam. Het aantal schalen dat ik zal gebruiken is afhankelijk van bestaande klachten of het gewenste effect. De afzonderlijke schalen zorgen voor verschillende frequenties die voelbaar zijn door het hele lichaam. Er is ruimte om los te laten wat nodig is om tot jezelf te komen. We hebben aandacht voor jou en je lichaam en focussen ons op het vinden van balans. Geniet van harmonische klanken en voel je lichaam en geest ontspannen.

Wat kan een klankschaal massage jou brengen?

Een klankschaal massage werkt diep ontspannend. We creëren een veilige sfeer waarbij geborgenheid ontstaat. Negatieve factoren zoals angst, stress, zorgen en twijfel laten we los en we maken ruimte voor andere behoeften en bewustzijn. Omdat we de aandacht naar binnen keren, kom je volledig bij jezelf en komen malende gedachten tot rust.

Na de massage ervaren ontvangers onder andere de volgende resultaten:

  • Bevorderen nachtrust en verbeterde concentratie
  • Je bent enthousiaster, voelt je vitaal en hebt meer energie
  • Je voelt je van binnen helder en schoon
  • Je kunt beter omgaan met stress
  • Pijn en kwalen zijn vermindert of zelfs verdwenen
  • Je laat afvalstoffen beter los
  • Diepe ontspanning op zowel geestelijk als lichamelijk niveau
  • Groei in creativiteit en beter inzicht in jezelf

Benieuwd naar deze unieke ervaring? Boek jouw Klankschaal massage met Mala. Ook mogelijk in combinatie met Reiki en Tao Healing.